SYTZE KOSTER

SYTZE KOSTER

Arcady

Arcady is een projecten & consultancy organisatie die zich richt op software development. Het bedrijf ontwikkelt slimme software die de business van organisaties laat excelleren. Binnen Arcady vervul ik de rol van front-end engineer en word ingezet op diverse opdrachten.

Als front-end engineer verdiep ik mij met name in de technieken React en Angular. Ik ontwikkel mij tot een allround front-end developer, zodat ik bedrijven kan informeren en adviseren over het toepassen van verschillende front-end technieken.

Voor een klant van Arcady heb ik een dashboard ontwikkeld dat medewerkers stimuleert om te bewegen. De medewerkers van de klant ervaren namelijk fysieke klachten doordat ze te lang en verkeerd zitten. Het dashboard is gekoppeld aan een sensor dat verwerkt is een stoel. De sensor meet of iemand te lang of verkeerd zit. Het dashboard is ontwikkeld in Angular 5 en de back-end is gebaseerd op Azure. De sensoren zijn gekoppeld via een Arduino. Arduino is met C geprogrammeerd om de koppeling te maken met de Azure omgeving.